Wil je het beste bed kopen? Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg adviseert en realiseert als het gaat om slapen

Toe aan een nieuw bed? Kom dan eens een kijkje nemen bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart. We nemen de tijd om ons de verdiepen in jouw situatie, zodat we het beste bed erbij kunnen vinden, of dat nou een boxspring of ledikant is.

Image slide

Welk bed kies jij? Kom naar Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart voor tips

De slaapkamer is tegenwoordig veel meer dan alleen een ruimte voor de nachtrust. Het is een essentieel onderdeel geworden van ons interieur, waar we niet alleen slapen, maar ook ontspannen, ons kleden en ontkleden, televisiekijken of ontbijten en koffiedrinken.

Het is in ieder geval zeker een plek waar je je prettig wilt voelen en dat mag er ook aantrekkelijk uitzien. Het bed en de eventuele ombouw of nachtkastjes spelen daarbij een belangrijke rol. Vandaar dat we zien dat veel mensen de tijd nemen om een mooi en fijn bed te kiezen.

Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen kun je alle tijd nemen die hebt. Er valt genoeg te zien, uit te proberen en te kiezen.


Maak een afspraak

Kies je eigen bed, bodem, matras en textiel, ofwel slaapsysteem in de regio Dedemsvaart en Hardenberg

Als mensen praten over hun bed, bedoelen ze meestal het complete slaapsysteem. Als een bed niet lekker ligt, dan zegt dat meer over de matras en de bodem dan over het bed zelf.

Als het te koud of te warm is in bed, gaat dat meestal over het onderlaken en het dekbed.

Het bed is eigenlijk alleen het ledikant of de boxspring. Als het bed is voorzien van een bodem, matras, dekbed en kussens en is aangekleed met bedtextiel, spreken we van een slaapsysteem.

En dat kun je precies volgens je eigen voorkeuren samenstellen. Hulp nodig om je voorkeuren te bepalen? We geven je bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg graag meer advies.


Neem contact op met ons

Kies je een ledikant of boxspring in je slaapkamer? Varwijk Wonen Slapen Verhuizen helpt jou

De keuze voor een nieuw bed begint met de keuze voor een ledikant of een boxspring. Het verschil tussen deze twee zit in de constructie. Een boxspring is letterlijk genomen een bak met veren. Daar komen de matras en eventuele matrastop nog bovenop.

Een ledikant is niet meer dan een (aangekleed) geraamte voor een bodem en de rest van het bed. Voor beide opties geldt dat ze volledig zijn af te stemmen op de inrichting van de slaapkamer.

Je kunt kiezen voor complete ombouwen, achterwanden of bijpassende nachtkastjes. Een van de belangrijke verschillen tussen een ledikant en een boxspring is de hoogte van de prijs.


Bekijk onze merken

Compleet slapen begint in Dedemsvaart

Wie op zoek is naar een bed, begint bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen. Hier vind je niet alleen de mooiste ledikanten en boxsprings, maar ook alle andere artikelen die je nodig hebt voor een goede nachtrust.

We hebben lattenbodems en spiraalbodems, allerlei soorten en maten matrassen, dekbedden, kussens en het mooiste bedtextiel.

Je kunt dus op één adres je complete slaapsysteem samenstellen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Probeer onze bedden vooral ook uit, want een bed voelen zegt meer dan over een bed horen.


Maak een afspraak

De grote merken van Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Tempur
Silvana
Grandeur
De Toekomst