Image slide

Altijd een kast die bij u past met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Varwijk Wonen Slapen Verhuizen helpt u graag bij het slim opbergen en optimaal benutten van de bergruimte. Als kastenspecialist biedt Varwijk Wonen Slapen Verhuizen u verschillende oplossingen en maatwerk. Van vloer tot plafond of van wand tot wand, rekening houdend met uw individuele wensen en budget. Ook voor hulp bij het inmeten van uw nieuwe slaapkamerkast bent u bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen aan het juiste adres.


Vraag het uw kastenspecialist

Advies en vakmanschap bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing staan bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen hoog in het vaandel. Onze kastenprogramma's bieden heel veel mogelijkheden, of u nu kiest voor een draaideur- of zweefdeurkast. Een grote ruimte of een klein hoekje, er is altijd een kast die bij u past. Neem de afmetingen van de ruimte waarin u uw kast wilt plaatsen mee naar de winkel, wij kunnen u optimaal adviseren.


"veel expertise in huis waardoor u snel en deskundig wordt geholpen!"

Maatwerkoplossingen bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Binnen ons kastenprogramma hebben wij tal van mogelijkheden om iedere kamer individueel in te richten. Onze draai-, vouw- of spiegeldeuren worden afgeschuind en precies voor u op maat gemaakt.

Zit er een leiding of schoorsteen in de weg dan passen wij de kasten aan de achterzijde aan.

Heeft u een dakkapel of en schuin dak op zolder? Wij passen uw kast aan aan de schuinte van het dak of de muur.


Maak een afspraak met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen