AGS Zomerdekbed Azuri bamboe in Dedemsvaart

Luchtig slapen onder het Azuri zomerdekbed! En als de zomer voorbij is, kan deze gemakkelijk de wasmachine in. 
€ 69,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Ons Azuri dekbed is een katoenen zomerdekbed, ideaal voor de benauwde en zwoele nachten. Katoen is een plantenvezel die niet veel warmte opslaat. Katoen is wel in staat om snel vocht op te nemen en af te staan.

Een zomerdekbed is ideaal voor de slapers die het snel te warm hebben. Het zomerdekbed Azuri bestaat uit één deel en wordt het meest gebruikt als een licht dekbed voor de zomermaanden. 

Naast de katoenen vulling is ook de tijk van puur katoen. Het dekbed is licht in gewicht en in de wasmachine wasbaar op 40°C. In dagelijks gebruik even goed luchten en regelmatig opschudden is voldoende.

Zijn de warmste maanden weer voorbij: wassen, goed drogen en in een sloop of dekbedovertrek opslaan op een droge plaats. 

Onze dekbedden in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.

Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
Breedte 200,00
Lengte 200,00
Kenmerken

Vulling: 100% katoenvezel
Vulgewicht: 200 gram/m²
Stiksel: Open carré
Tijk: 100% percaline katoen met witte bies
Label: hoeklabel Azuri

EAN 8714736516651
Merk AGS
Varierende kenmerken familie Maatvoering/Afmeting
Familienaam AGS Zomerdekbed Azuri bamboe
Vulgewicht 800
Maatvoering 2 persoons
Afmeting 200x200 cm