Bank Flexy in Dedemsvaart

Comfort en gemak staan voorop bij Flexy, deze veelzijdige relaxbank. Veelzijdig in stijl, combinaties en functies. Naast de 2,5 en 3 zits banken is het ook mogelijk om een hoekbank samen te stellen met de losse zitelementen.
vanaf € 999,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Comfort en gemak staan voorop bij deze veelzijdige relaxbank. Veelzijdig, zowel wat betreft stijl, combinaties als functies. Qua stijl past deze bank in een stoer of landelijk interieur, maar misstaat ook niet in een traditioneler ingerichte huiskamer.

Naast de 2,5 en 3 zits banken is het ook mogelijk om een hoekbank samen te stellen met de losse zitelementen. Deze losse zitelementen kunnen zowel met als zonder armleuningen geleverd worden, zodat de hoekbank wat luchtiger wordt. De armleuningen en ruggen zijn verstelbaar, waardoor deze in te stellen zijn naar de voor jou ultieme relaxstand.

Het 1,5 zits element kan zelfs met een elektrisch verstelbare functie uitgerust worden, waarbij dit element vanuit zitstand naar ligstand, en alles daartussen, elektrisch versteld kan worden.  Deze functie is ook toepasbaar bij een hoekbank of 3-zitsbank voor de perfecte zit/relax combinatie.

Het brede scala aan stof- en lederkwaliteiten in meerdere kleuren, zorgt ervoor dat je altijd de voor jou ideale materiaal/kleurcombinatie kunt samenstellen. Met de bijpassende poef, eventueel in een contrasterende kleur, maakt je de door jou gekozen zitcombinatie helemaal af.

Meer informatie
EAN 9900000302511
Kenmerken

breedte 226/250 cm
diepte 103 cm
hoogte 95/100 cm

 

De maten zijn circa maten. 
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.

Merk FLITS Wonen
Collectie Flits At Home, Flits Style, Flits Trend