Relaxfauteuil Famous 45 in Dedemsvaart

Relaxfauteuil Famous 5, functioneel, veelzijdig en flexibel. Het is niet 1 relaxfauteuil, het zijn er ook niet 2, maar het zijn maar liefst 45 standaard relax stoelen, door de mix van 5 verschillende ruggen en 9 armen.
vanaf € 1.275,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Een relaxfauteuil Famous 5 is in de standaard uitvoering al een kanjer in kwaliteit en comfort. Tel hierbij op, alle maatwerkmogelijkheden en dan snap je waarom deze relaxfauteuil iedereen gegarandeerd als gegoten zit.

Deze fauteuil kan er 45 keer anders uitzien, door één van de 5 verschillende ruggen met één van de 9 arm variaties te combineren. Door de keuze uit 17 verschillende draaivoeten maakt u uw eigen fauteuil helemaal af. Of heeft u liever dat de armen doorlopen tot aan de vloer, ook dat is mogelijk. Daarnaast kun je kiezen uit de maten XS, S, M, L en XL dus of je nu klein of heel groot bent er is altijd een passende maat. Maar zelfs als je nu toch net een maat er tussenin zit dan passen we gewoon de zithoogte aan. Kies voor nog meer gebruiksplezier door handige functies, zoals een sta-op systeem of het gemak van een elektrische bediening. Niet alleen de stof -en leermogelijkheden zijn zeer uitgebreid, maar ook de kleurrijke opties die de bekledingscollectie biedt zijn haast onbegrensd. 

Het zitten in deze relaxfauteuil moet je ervaren en samen met de beleving van het design en de technische hoogstandjes, krijg je het ultieme zit genot als resultaat. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde relaxadviseurs.

Meer informatie
EAN 9900001399008
Merk Studio Relax