TV kast Breccia in Dedemsvaart

TV kast Breccia, in een gedurfde mix van stoer metaal en gerookt eiken, is onderdeel uit het woonprogramma Breccia. Kijk voor meer meubelen uit deze trendy lijn bij Breccia TVkast, dressoir, kast en tafel.
vanaf € 329,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
Je kijkt lekker TV maar deze TV kast mag zelf ook zeker gezien worden. Het mooie gerookte houtfineer in combinatie met de zwarte details maken deze strakke TV  kast speelser en daardoor ook passend in een wat minder strak interieur. Deze trendy TV kast is in 2 maten verkrijgbaar: small en big.

Ruimte genoeg voor al je apparatuur in de open vakken en de spullen die je liever niet in het zicht hebt, kunnen gewoon achter de deuren met softclose, opbergen. Deze TV kast is in twee maten leverbaar en maakt deel uit van het woonprogramma Breccia. Kasten en tafels zijn gemaakt van echt houtfineer met noesten, eiken gerookt, en afgewerkt met een matte lak.

De poten van de kasten en tafels zijn van metaal in de kleur zwart. Met de speelse elementen, zoals de zwarte massieve delen tussen de laden en deuren van de kasten en de zwarte open vakken in de kasten, raak je niet snel uitgekeken op de meubels.
Meer informatie
EAN 9900000436032
Kenmerken

Afmetingen zoals afgebeeld:

lengte 120 cm
diepte 65 cm
hoogte 40 cm  

materiaal: eiken houtfineer
onderstel: metaal, poedercoat
kleur: zwartDe maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.

Merk FLITS Wonen