Merk logo

Gordijnstoffen van Artelux bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg

Artelux presenteert bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en hoofdzakelijk wasbare stoffen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen!

Gordijnontwerp door Artelux

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning. Varwijk Wonen Slapen Verhuizen helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.


Maak een afspraak

Hoogwaardige materialen van Artelux bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor zijn de gordijnen bijna allemaal goed te wassen. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies in de regio Dedemsvaart en Hardenberg

De specialisten van Varwijk Wonen Slapen Verhuizen helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Dedemsvaart.


Neem contact op met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen voor meer informatie

Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart, voor Artelux:

- Gordijnstoffen
- Vouwgordijnstoffen