Merk logo

Gordijnen van De Ploeg kun je kopen bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg

De Ploeg ontwikkelt unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. De Ploeg is een internationaal topmerk dat bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Varwijk Wonen Slapen Verhuizen.Bezoek ons in de regio Dedemsvaart en Hardenberg.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen!

De Ploeg gordijnstoffen bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis?


Maak een afspraak

De Ploeg meubel- en gordijnstoffen bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer niet te evenaren! Varwijk Wonen Slapen Verhuizen geeft graag interieuradvies bij jouw woning. Wanneer ontmoeten we je in Dedemsvaart?


Inspiratie meubel- en gordijnstoffen

De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Varwijk Wonen Slapen Verhuizen helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.


Neem contact op met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg voor De Ploeg:

- Meubelstoffen

- Gordijnstoffen