Merk logo

Gordijnen van Holland Haag kun je kopen bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg

Familiebedrijf Holland Haag kenmerkt zich door maximale service. Dit zit hem niet alleen in een enorm uitgebreide collectie gordijnstoffen, maar ook nauwkeurige confectie en vlamvertragende materialen. Kom de collectie bekijken bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen!

Holland Haag gordijnstoffen voor thuis in de regio Dedemsvaart en Hardenberg

Prachtige overgordijnen als finishing touch voor jouw kamer. Holland Haag gordijnstoffen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in iedere kamer. Met transparante gordijnstoffen creëer je zachte of juist speelse lichteffecten. Net dat beetje extra privacy en toch voldoende licht in huis. Met unikleuren breng je rust in je interieur of zorg je voor een opvallend accent in de kamer.


Maak een afspraak

Confectie van gordijnen door Holland Haag

Als de juiste materialen en dessins zijn gekozen, is het tijd voor de finishing touch. De confectie van gordijnen heeft veel invloed op de uiteindelijke look van de stoffen. Kies voor een elegant plooigordijn, klassieke ringgordijnen of ga voor één van de specials. Varwijk Wonen Slapen Verhuizen adviseert je graag!

Holland Haag bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen maak je kennis met de meest uiteenlopende mogelijkheden van Holland Haag. Extra sfeer, warmte of een opvallend detail in jouw interieur. Ervaar het zelf in de showroom in Dedemsvaart.


Neem contact op met Varwijk Wonen Slapen Verhuizen voor meer informatie

Ga naar Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg, voor Holland Haag:

- Overgordijnstof
- Transparante gordijnstof
- Gordijnen in unikleuren