Een dressoir, boekenkast, vitrinekast of tv-meubel vind je bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in de regio Dedemsvaart en Hardenberg

De functionaliteit van een kast staat voorop, maar dat betekent niet dat er geen ruime keuze is aan stijlen. Ga je voor warm hout, stoer metaal of een combinatie daarvan? Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart heeft een ruime keuze in kasten, van klassiek tot modern, voor elk type interieur. Advies nodig om de best passende kast te kiezen? Je bent van harte welkom in onze winkel in de regio Dedemsvaart en Hardenberg om eens te komen kijken.

Image slide

Een dressoir in je inrichting? Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart geeft advies

Een dressoir kan de smaakmaker zijn van een interieur. Eigenlijk mag het in geen enkel huis ontbreken.

Een dressoir is handig. Je kunt er van alles in opbergen, waardoor je de leefruimte opgeruimd en overzichtelijk houdt en toch alles bij de hand hebt als het nodig is.

Je kunt een dressoir kiezen dat helemaal in overeenstemming is met de rest van je interieur of je maakt van je dressoir de eyecatcher van je woonkamer. Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen hebben we dressoirs in verschillende stijlen, je vindt dus altijd het dressoir dat je zoekt.


Bekijk onze collectie dressoirs

Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen koop je een buffetkast in de gewenste stijl

Een buffetkast heeft meestal een hoge bovenkant, waarin van oudsher het servies wordt neergezet. Het onderste deel van de kast bestaat meestal uit kastruimte met twee deuren ervoor en lades voor bestek.

Hoewel dit meestal het uiterlijk is van deze handige opbergkast, bestaat de buffetkast er in verschillende stijlen. Op die manier vind je altijd een buffetkast die in jouw inrichting past.

Wil je meer weten? Kom dan eens langs bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart. Wij kunnen je alles over buffetkasten vertellen.

Het mooiste tv-meubel van heel Dedemsvaart vind je bij ons

Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar deze mag ook best mooi zijn, want er wordt nog aardig wat tijd bij de televisie doorgebracht. Niet alleen om je lievelingsseries en -films te bekijken, maar ook om te gamen en vakantiefilms af te spelen.

Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart laten we je graag de verschillende mogelijkheden en stijlen laten zien. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je adviseren bij jouw keuze voor het juiste tv-meubel.

Wil je meer weten over tv-meubels en andere kasten in het assortiment van Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart, maak dan een afspraak.


Maak een afspraak

Toon je mooiste spullen in een vitrinekast van Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Heb je mooie cadeaus van familie, waardevolle souvenirs of leuke maaksels van de kinderen? Een vitrinekast is een goede optie om je mooiste spulletjes tentoon te stellen en dicht bij je te houden.

Wil je de vitrinekast echt tot eyecatcher maken of moet het gewoon perfect in je inrichting passen? Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart vind je vitrinekasten in verschillende stijlen.

Kom eens een kijkje nemen bij ons in de showroom. We helpen je graag bij jouw keuze voor de beste kast.

Verrijk je interieur met een boekenkast van Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Je boeken opbergen in een kast is heel handig. Maar een boekenkast kan ook een verrijking van je interieur zijn. Ben jij op zoek naar een pronkstuk om je boeken in op te bergen? Kom eens een kijkje nemen bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen in Dedemsvaart.

We adviseren je graag over de kastruimte die jij nodig hebt. Onze kasten zijn er in verschillende soorten, maten en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.


Bekijk onze collectie kasten

De grote merken van Varwijk Wonen Slapen Verhuizen

Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Tempur
Silvana
Grandeur
De Toekomst